Η Εταιρεία

Τα KRIDERA OPTICS δραστηριοποιούνται στο χώρο από το 2004. Το πρώτο κατάστημα ανοίγει τον Ιούλιο του 2004 στην Αρτέμιδα της Αττικής. Ακολουθώντας μια διαρκώς εξελισσόμενη πορεία, συνεχίζεται η επέκταση της εταιρείας ανοίγοντας άλλα τέσσερα καταστήματα στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής καθώς και δύο καταστήματα στο Δάσος Χαιδαρίου και το Περιστέρι.
Το 2014 η εταιρεία KRIDERA OPTICS δίνει δυναμικά το παρόν στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, ανοίγοντας ένα κατάστημα στεγασμένο σε διατηρητέο κτίριο, στην οδό Ναυάρχου Νικοδήμου ενισχύοντας δυναμικά το προφίλ της.
Το 2015 στρέφει τους ορίζοντες σε δρόμους πιο νησιωτικούς και ταξιδεύει μέχρι τα Χανιά όπου ανοίγει ένα κατάστημα στο κέντρο της πόλης ενώ την ίδια περίοδο ανοίγει κατάστημα και στην ιστορική περιοχή του Διστόμου, Άσπρα Σπίτια.
Το 2018 τα KRIDERA OPTICS ανοίγουν το πρώτο κατάστημα στο εξωτερικό ,στο κέντρο της πρωτεύουσας της Βουλγαρίας τη Σόφια .
Το νεότερο κατάστημα βρίσκεται στην περιοχή Ζωγράφου, στο κέντρο της Αθήνας.
Τα καταστήματα KRIDERA OPTICS διαθέτουν μια εντυπωσιακή συλλογή από brands γυαλιών ηλίου και οράσεως. Χαρακτηρίζονται όμως από τις πρωτοποριακές, νεωτεριστικές και καινοτόμες επιλογές κάθε συλλογής.
Τα KRIDERA OPTICS επανδρωμένα με εξειδικευμένο προσωπικό, με πτυχιούχους οπτικούς, παρέχει τη δυνατότητα service των γυαλιών, να σας συμβουλεύσει για την τελική αγορά καθώς και να εκτελέσει με ακρίβεια και υπευθυνότητα τη συνταγή των γυαλιών η φακών επαφής.
Σε συγκεκριμένα καταστήματα της εταιρείας KRIDERA OPTICS υπάρχει η δυνατότητα διαθλαστικού ελέγχου από έμπειρους οπτικούς -οπτομέτρες.
Στα KRIDERA OPTICS ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις επιστημονικές εξελίξεις στον κλάδο και παρακολουθούμε τις τάσεις τις μόδας .Άρτεμις, Λεωφ. Βραυρώνος 236, ΤΚ 190 16Πλάκα, Ναυάρχου Νικοδήμου 21, ΤΚ 105 58Χαϊδάρι, Γ. Παπανδρέου 57, ΤΚ 124 62Ζωγράφου, Παπάγου 29, ΤΚ 157 73Sofia, Ulitsa Georgi S. Rakovski 160, TK 1142